Over ons

    Atelier

We hebben een eigen atelier waarin we alles op maat kunnen maken.


    Adviseurs

We werken met meerdere adviseurs die bij u langs kunnen komen voor het beste advies.

    Kwaliteit

Melchers en De Jong werkt nauw samen met de beste leveranciers en fabrikanten en ze zitten dus dicht bij het vuur.
 

    Kennis en ervaring

Door de jarenlange ervaring en de kennis die hierbij is opgedaan zult u de mensen van Melchers & de Jong niet snel verrassen.

Achtergrond


Lieuwe Melchers en Henk de Jong hebben samen al meer dan een halve eeuw ervaring in alles wat met meubels, vloeren, slapen en stoffering te maken heeft. Dit is terug te zien in de goede kwaliteit én de verscheidenheid in producten en diensten die zij leveren. Melchers en de Jong weten als geen ander dat in de business waarin zij werken het niet om de korte termijn gaat, maar om de lange termijn.


Om hier zeker van te zijn komen zij (of één van hun adviseurs) graag langs en geven ze persoonlijk advies op maat. ‘Het is heel logisch dat men niet precies weet vanaf waar ze moeten meten voor bijvoorbeeld gordijnen. Daarnaast is het ook fijn om de (toekomstige) klant de hand te schudden (als het weer mag) en wat achtergrondinformatie te weten. Zo kom je samen tot het beste resultaat’, aldus Lieuwe Melchers.


In het pand van Melchers & de Jong zit naast een grote showroom van 1200m2 -waarin alle meubels, matrassen stoffen, gordijnen en vloeren bekeken en gevoeld kunnen worden- ook een ruim atelier waarin meerdere werknemers elke dag de mooiste producten op maat maken.


Twijfel je of je iets wilt gaan aanpakken omdat het wellicht te prijzig is? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan en je weet waar je aan toe bent. Zie je er toch van af? Even goede vrienden. Bel, mail, WhatsApp of kom langs, ze helpen je graag.